Trebate pomoć? Nazovite: 01/615-1462

TONER OUTLET

Garancija

na potrošni materijal - tinte i tonere

Molimo Vas da odmah po primitku / preuzimanju
tinti i tonera iste isprobate!Ako primjetite bilo kakve nedostatke ili neispravan rad obavijestite nas čim prije, 
a najkasnije u roku od 15 dana od preuzimanja robe.
Obzirom da se radi o potrošnom materijalu naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

U slučaju da je proizvod neispravan ili oštečen na bilo koji način, donesite ga ili pošaljite natrag na našu adresu u roku 15 dana od dana kupnje i rado ćemo Vam ga zamijeniti za drugi ili  - po Vašem zahtjevu - izvršiti povrat novca.

Jedini uvjet je da tinta/toner nije potrošen više od 50%, što ćemo ustanoviti u servisu.


PRIJE PRIJAVLJANJA KVARA MOLIMO PROVJERITE:

- da li ste odstranili svu zaštitnu ambalažu: izvukli zaštitnu trakicu iz tonera, maknuli poklopac, maknuli

zaštitne plastike, zaštitni papir (ovo varira od modela do modela)

- da li je toner dobro 'sjeo' u printer - probajte ga izvaditi i ponovno staviti u pisač

- nakon umetanja tonera u pisač imajte malo strpljenja, pisač će zavrtjeti toner a kod pisača u boji će vjerojatno početi i kalibrirati boje - ovo može potrajati nekoliko minuta i to je normalno i očekivano

- poruka «NOT ORIGINAL SUPPLY» (ili slična) je očekivana poruka, to nije greška - pisač Vas obavještava da instalirani toner nije original. To mora biti tako po zakonu EU-a. Na nekim modelima pisača treba nakon ove obavijesti pritisnuti tipku «OK».

- provjerite ima li papira u pisaču i da li je dobro stavljen (gurnut do kraja)

- ako Vam pisač javlja neku poruku za koju ne znate šta znači nazovite našu tehničku podršku:
   091/537-6002


Raskid ugovora
Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji zaključen putem internetske trgovine u roku od 14 dana od dana kada je njemu ili osobi koju je on odredio Proizvod predan u posjed.
Kupac to može učiniti putem bilo kakve nedvosmislene pisane izjave poslane Prodavatelju na e-mail, adresu ili telefaks Prodavatelja navedene u elektronskoj potvrdi narudžbe u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili e-mail i podatke o naručenom ili primljenom proizvodu.
Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
Ako Kupac jednostrano raskine ovaj Ugovor, Prodavatelj će izvršiti povrat novca koji je primio od Kupca, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je zaprimljena odluka Kupca o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko je Kupac odabrao drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju je Prodavatelj ponudio.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu. U slučaju da Kupac pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.
Smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje ili preda robu Prodavatelju, odnosno osobi koju je Prodavatelj ovlastio za primanje robe.
Povrat novca biti će izvršen isključivo nakon što Prodavatelj na adresu označenu na računu zaprimi Proizvod. Neposredan trošak povrata robe snosi sam Kupac. Vraćeni Proizvodi moraju biti nerabljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa. Kupac odgovara za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.


PRIGOVORI KUPACA

  • Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore upute putem pošte na adresu Prodavatelja Rayban d.o.o., odnosno putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte Prodavatelja Rayban d.o.o., te će Prodavatelj obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru.
    Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.